adidas sneakers

Moderator: Officers

adidas sneakers

Postby XeniaBray » Sat Jun 27, 2020 10:15 pm

Estetiskt tar denna helt nya AlphaBounce-iteration ledtrådar från människokroppens adidas originals rörelse, och dess anpassningsbara design är tänkt att göra det möjligt för bäraren att röra sig mer instinktivt - därav dess namn. Det nämnda nykonstruerade torsionssystemet gör att både din häl och framfoten kan röra sig varandra utan att offra någon dämpning. Slutligen ger en kontinental gummi yttersula skon den ultimata hållbarheten, vilket gör den till en av de mest mångsidiga träningsskor som ställts in på hans marknad. Som om det är frön # 1 i årets Midwest-division på March Madness-konsolen var inte tillräckligt sött , Kansas Jayhawks fick också begåvad en speciell version av adidas Alphabounce för att fira. The Three Stripes anslöt sin bästa trupp i år med en ren vit och grå färgväg av Alphabounce att bära medan de inte är på domstolen, komplett med en specialutgåva trekantig låda och Jayhawks dammpåse. Tyvärr för resten av oss kommer dessa att förbli en speciell gåva endast för Kansas-spelarna, men du kan titta på dem här och även kolla skon på deras fötter under urvalssöndagen.

adidas nyaste medlem i den spirande Alphabounce är den nya mellanslipade sorten med dragkedjekonstruktion. Släppte förra månaden i två distinkta färgvägar, följer adidas upp med en cool mångrå ton med träffar av neongrönt på sulan för den prickiga estetiken som tappar antydningar när foten slår trottoaren. För att adidas gazelle fråga dig, lager Sneaker Politics dessa nya, så se nedan för en närmare titt och ta tag i ditt par innan de försvinner. Efter nyligen avslöjades i en elegant svart svart färgväg blir adidas Alphabounce Mid mycket mer färgstark för denna nya utgåva . Den ombyggda Alphabounce byggd för vinterlöpning får en iögonfallande och unik kombination av bensin nattblå och oliv med accenter med vita ränder för den skyddande övre och en mörkare blå adidas stan smith mellansula med ljusröd fläckar nedan. Alphabounce Mid är redo att skydda dina fötter i kallt, vått väder hela vintern. Nu finns det hos utvalda adidas återförsäljare, inklusive.

adidas banbrytande Futurecraft 4D-teknik har varit en av varumärkets mest spännande och spännande export detta kalenderår. Det estetiska tilltalet är tydligt och dess otroliga komfort ligger nära toppen av dagens livsstilsmonterade skodon-pantheon, tillsammans med adidas BOOST och Nikes nya REACT-dämpning. Många uppskattade Three Stripe-medskapare har haft sina chanser att designa sitt eget 4D-tryckta erbjudande, från SNS till Daniel Arsham och mer. Nu är den tyska Sportswear-titan inställd på träffar på återförsäljare med en Consortium Alphaedge 4D klädd i en ängslig vit nyans med broderade grå detaljer vävda i sin Forgefiber-övre och en signatur askgrön tryckt mellansula. Med par som redan har slutsåld i Kanada kommer resten av världen äntligen att få sin chans den 17 november med resultatet sannolikt att vara detsamma. adidas nmd r1 Smyga en topp på en officiell uppsättning bilder nedan och håll den låst för mer om du kan köpa länkar eftersom vi har dem.

Skattrötter är tydliga, med 90-talets element salig på skärmen, tar den klassiska Americana-silhuetten och passar den i en vitvita vegansk dukskonstruktion - ett val som är viktigt för båda konstnärer. Cap-tår i gummimaterial är helt livsstil och vördnadslöst tidlösa, kompletterar en palett av subtila höstliga nyanser. Bomullströja-hits, som vilar inom de tre ränderna på sidan såväl som det inre fodret, är framkallande av klassiska gråa svettningar medan den vandalistiska logotypen träffar över tungan och innersulalappen kallar den stora Eric Haze. Kolla in paret i detalj nedanför, och om du vill ta en uppsättning för dig själv, var redo kom 25 juli, eftersom de kommer att finnas tillgängliga på Beyond The Streets såväl som en utvald grupp skateffärer.

På toppen av betonggolven och mellan de klara glasfönstren i Beyond The Streets 6: e våning ljög ett privat Friends & Family-evenemang för 30-årsjubileet för Beastie Boys 'ikoniska Paul's Boutique. Skapad med avsikt att vara konstig och göra "vad som var roligt vid den tiden", gruppens musikalitet gör fortfarande vågor för denna generation och The Three Stripes går med på resan med en festlig adidas Americana. Silhuetten modifieras för att blanda konstnärernas ideal med klassiska 90-talsskridskorv, samtidigt som det syftar till att odödliga sina bidrag hittills. Tar med off-white vegan canvas överdelar överallt - en vars textur nästan påminner om en mer lyxig säckväv - paret är kraftigt strukturellt med de grå bomullsjackorna fodrar över profilen logotyp och foder som efterliknar din favorittröja. Gummibottar lägger till tidlösa livsstilselement i perfekt palettkomplement med kulliserad stil som anländer genom Eric Hazes stämplade logotyp vars plats till stor del läggs på tungan och innersulaplåstret. Ta en detaljerad titt på paret här och förvänta sig att de kommer att sammanfalla med utgivandet av Paul's Boutique årsdagen, 25 juli, i utvalda skridskobutiker och Beyond The Streets mycket egna presentbutik.

John Wall kanske inte har gjort det sista utskottet för Team USA: s FIBA-körning i sommar, men Wizards-poängvakten slösar inte någon adidas sneakers tid tack vare Take on Summer Asia Tour med adidas Basketball. Kör genom 28 augusti med stopp i Kina, Japan och Sydkorea, kommer Wall att göra speciella gästuppträdanden i utvalda tre randbutiker längs vägen och samtidigt ge östra halvklotet tillgång till hans unika uppsättning av träslag talanger. Den 19 augusti delade han till och med ut par av adidas Crazy 1 "Florist City" till vinnare som deltog i både slamdunk och trepunkttävlingar ovanpå en domstol byggd direkt på Kinas mur. Kolla in bilder från händelsens sammanfattning efter klickningen och hålla Image dig uppdaterad för fler adidas basketuppdateringar här på Sneaker News.
XeniaBray
 
Posts: 3
Joined: Sat Jun 27, 2020 9:32 pm

Return to The Bazaar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron